VANDENENDE ENGINEERING

In elke fase van het proces staan onze engineers klaar om samen met of voor u nieuwe technische uitdagingen aan te gaan, of deze nu mechanisch, hydraulisch of elektrisch van aard is. Daarbij denken we outside the box maar altijd met het oog op de praktische realisatie: wij engineeren zodanig dat we in eigen huis ook de productie kunnen uitvoeren.

Het grote voordeel hiervan is dat wij u in de meest voorkomende gevallen ook een oplossing kunnen bieden als er onverhoopt een probleem optreedt in uw productieproces.

Engineering2
Top Drain 1000 4

MODERNE SOFTWARE

Onze engineers zijn ervaren in een divers pakket aan machines en installaties. Op werktuigbouwkundig gebied werken wij met de nieuwste versie software van Autodesk Inventor 3D, inclusief stress analysis. De software die wij gebruiken is uiteraard uitwisselbaar met de verschillende systemen van de diverse opdrachtgevers en ingenieursbureaus.

Minstens zo belangrijk hierbij vinden wij dat onze engineers het proces dat volgt begrijpen en dat de lijnen kort zijn naar de andere afdelingen waardoor het proces optimaal wordt gestroomlijnd.

EXPERTISE EN SPECIALISATIE

Bij Vandenende Engineering ontwerpen en verzorgen wij onder meer voor u:

  • Digital Prototyping
  • FEM analysis
  • Hydraulische installatie
  • Pneumatiek
  • Elektrische installatie
  • Besturingstechniek

 

Engineering3

CONTACT

VANDENENDE MACHINEBOUW B.V.
Waalburg 4
4454 PA Borssele

Tel.: +31 (0) 113 35 15 55
Email: info@vdec.nl

ISO 9001  — VCA* (afdeling service)