VANDENENDE CHASSISBOUW

Op het gebied van chassisbouw leveren wij al jaren machinedelen en complete oplossingen aan carrosseriebouwers, constructeurs en bijvoorbeeld bouwers van marktverkoopwagens.

Daarin gaan we verder dan de rol van leverancier. Als antwoord op de uitdagingen van de grootstedelijke vuilophaaldiensten hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in een innovatieve transporter zonder achteras waarbij het chassis hydraulisch kan worden verlaagd tot grondniveau. Een compleet RDW gekeurd voertuig, met speciaal herschreven software en te besturen met rijbewijs B of C. De belangstelling vanuit andere sectoren is groot, denk aan toepassingen van medisch vervoer, dieren- of fietsentransport.

Chassisbouw1
Chassisbouw5

SPECIALISATIE EN EXPERTISE

In onze goed geoutilleerde productiehal zijn wij in staat om zowel stuks- als serieproducten in elke afmeting, met grote precisie uit te voeren. Onze besturingen in de machinefabriek zijn overwegend Heidenhain. Het met precisie samenstellen van complete chassis en constructies doen wij in onze montagehal (eventueel ook op locatie).

Laswerk kan gecertificeerd worden uitgevoerd, maar gebeurt altijd door of onder leiding van onze International Welding Specialists en Visual Welding Inspector (level 2).Ons team wordt bewust breed opgeleid in de diverse specialismen, en kennis wordt met grote regelmaat op peil gehouden via cursussen.

NIEUWS

CONTACT

VANDENENDE MACHINEBOUW B.V.
Waalburg 4
4454 PA Borssele

Tel.: +31 (0) 113 35 15 55
Email: info@vdec.nl

ISO 9001  — VCA* (afdeling service)