VANDENENDE MACHINEBOUW

Bij Vandenende Machinebouw verdiepen we ons vanzelfsprekend in de belangen en technische uitdagingen van opdrachtgevers: of het nu gaat om off-shore, machine- of carrosserieproducenten of leveranciers van landbouwmachines. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de productie en/of de assemblage van zowel kleine producten als grote (delen van) machines.

Of u nu een enkelvoudig product heeft of een zeer complexe opdracht, dankzij de expertise en flexibele instelling van ons team vinden we altijd een oplossing voor uw uitdaging.

machinebouw3
machinebouw6

SPECIALISATIE EN EXPERTISE

In onze goed geoutilleerde productiehal zijn wij in staat om stuks- en serieproducten in elke afmeting met grote precisie uit te voeren. Onze besturingen in de machinefabriek zijn overwegend Heidenhain. Wij beschikken over de mogelijkheid te draaien tot een diameter van 1100 mm met een lengte van 6 meter, en 5-assig te frezen. Het met precisie samenstellen van complete machines en constructies doen wij in onze montagehal (eventueel ook op locatie). Laswerk wordt in de regel gecertificeerd uitgevoerd, maar gebeurt altijd door of onder leiding van onze International Welding Specialists en Visual Welding Inspector (level 2). Ons team wordt bewust breed opgeleid in de diverse specialismen, en kennis wordt met grote regelmaat op peil gehouden via cursussen.

Voor werkzaamheden in de offshore kunt u rekenen op ons toegewijde service team van field-engineers. Ze zijn volledig gecertificeerd voor de olie- en gasindustrie (BOSIET 5A / 5C), alsook voor de wind sector (volledig GWO gecertificeerd).

TROTS OP ONS WERK

Wij ontwikkelen en produceren verschillende machines voor het draineren en milieuvriendelijk onkruidvrij houden en beluchten van sportvelden. Ons in eigen beheer ontwikkelde merk Koro schrikt niet terug voor de veeleisende voetbalvelden van internationale topclubs als onder meer Bayern M√ľnchen, Real Madrid, Feyenoord, Ajax, FC Barcelona, CSKA Moskou, Chelsea, Liverpool en Borussia Dortmund. Ook gerenommeerde golfbanen over de wereld vertrouwen erop, evenals de gespecialiseerde grasmatten die Traas & Ovaa Sport verzorgt in een breed scala aan overige sportdisciplines.

Top drain

NIEUWS

contact

VANDENENDE MACHINEBOUW B.V.
Waalburg 4
4454 PA Borssele

Tel.: +31 (0) 113 35 15 55
Email: info@vdec.nl

kwalificaties

ISO 9001 — NEN 1090 — VCA* (afdeling service) — ISO 3834-2